Congresul national de medicina interna

Perioada: 11-14 Aprilie 2019

Oras: Calimanesti

Locatie: Complexul Caciulata-Oltul-Cozia

Website: https://www.srmi.ro/cnmi2019/

Avem placerea sa va anuntam că cel de al XIX- lea Congres Naţional de Medicină Internă se va ţine la Călimăneşti- Căciulata, între 11-14 aprilie 2019. Deadline-ul pentru primirea lucrarilor este 31 ianuarie 2019. Orice depunere ulterioara, cu regret, nu va putea fi onorata.

Lucrarile se depun numai in format electronic pe site-ul Congresului, www.srmi.ro/cnmi2019 . Atragem atentia ca orice alta forma de trimitere NU poate si NU va fi luata in considerare. Pentru comunicarile orale (lucrari originale, prezentari de cazuri, lucrari ale tinerilor internisti sau ale studentilor) odata cu titlul se trimite si rezumatul lucrarii. Lucrarile fara rezumat nu pot fi evaluate si, deci nici incluse in program.

Propunerile de conferinte, mese rotunde, simpozioane se trimit numai ca titlu si rugam ca fiecare din cei ce propun sa ofere minimum doua titluri pentru a putea selecta si ca sa evitam suprapunerile de tematica. Aceste reguli se adreseaza si manifestarilor organizate de firmele interesate, care sunt insistent rugate sa le respecte.

Top