Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/primuldiagnostic/public_html/libraries/vendor/joomla/registry/src/Format/Ini.php on line 170

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/primuldiagnostic/public_html/libraries/vendor/joomla/registry/src/Format/Ini.php on line 187

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/primuldiagnostic/public_html/libraries/joomla/filesystem/path.php on line 143

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/primuldiagnostic/public_html/libraries/joomla/filesystem/path.php on line 146

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/primuldiagnostic/public_html/libraries/joomla/filesystem/path.php on line 149
Informatii medicale - primuldiagnostic.ro
Lumea este plină de multe necunoscute în acest moment, care vă pot creea o senzație de disconfort și implicit vă pot afecta calitatea somnului. Un somn tumultos este o consecință foarte frecventă a unei perioade stresante, adesea întâlnită în decursul pandemiei.
Trăim într-o eră a dezinformării, cu minciuni care se răspândesc prin rețelele sociale cu o viteză mult prea mare pentru a putea fi stopate. Cu noile vaccinuri concepute pentru a proteja oamenii de COVID-19, acestea fiind distribuite chiar în acest moment la nivel național, zvonuri și noțiuni fantastice despre inoculări sunt, de asemenea, furnizate către populație pe scară largă.
Infecțiile respiratorii virale afectează cel mai frecvent căile aeriene superioare: nasul, sinusurile, faringele și laringele. De obicei organismul este mai vulnerabil după iarnă, cu imunitatea mai scăzută. Temperaturile joase modifică activitatea sistemului imunitar, într-un mod care slăbeşte mecanismele naturale de apărare ale corpului împotriva lor, ceea ce lasă cale liberă virusurilor pentru a invada căile respiratorii superioare.
Alin a aflat, acum aproape trei luni, ca este insulino-dependent. Astfel, a decis sa ia atitudine si sa isi impartaseasca intreaga experienta pe tipulunu. A ales să facă acest lucru după ce în urmă cu trei luni a fost diagnosticat cu diabet zaharat de tipul 1. Practic, a devenit insulinodependent de la o zi la alta și a descoperit o nouă lume, despre care nu se știu suficiente lucruri.
Una dintre cele mai performante și sigure metode de administrare a oxigenului pur, în mod sistemic, este acum disponibilă în România. Oxigenoterapia intravenoasă se numără printre cele mai naturale și sigure terapii de medicină regenerativă, disponibilă în lume de peste 50 de ani.
Ciuperca este o infecție fungică la nivelul unghiilor de la picioare. Aceasta apare atunci când un spor ajunge în contact cu o tăietură de pe suprafață unghiei și pătrunde în rizurile sale. Unghia continuă apoi să crească cu o ciupercă. Odată ce este infectată, doar o nouă unghie care crește în spatele ei este sănătoasă. Noua unghie crește rar în stare sănătoasă, fără tratament adecvat. Ciupercă unghiilor este foarte frecventă, aproximativ 14 la sută din poulatia lumiii suferind de ea.
Fibrele sunt un tip de carbohidrat regăsit în alimentele pe bază de plante. Aceste alimente bogate în fibre, cum ar fi fructele, legumele, cerealele integrale, fasolea, leguminoasele, nucile și semințele conțin, de asemenea, vitamine, minerale și alți nutrienți ce minimizează riscurile afecțiunilor medicale. Deși fibrele nu pot fi digerate, în parcurgerea tractului digestiv eliberează nutrienți ce sunt digerați și asigura o bună funcționare a sistemului gastro-intestinal. Din păcate, românii consumă mai puțin de jumătate din recomandările de administrare zilnică de 14 grame (g) pentru fiecare 1000 de calorii.
În timp ce o senzație accentuată de amețeala poate fi extrem de inconfortabilă, probabil că nu vă va surprinde să aflați că aceste stări de amorțeli ocazionale sunt foarte frecvente la adulți. Dar este posibil să nu fi bănuit faptul că vertijul, o afecțiune înrudită cu senzația accentuată de amețeală, dar mai gravă, care vă face să vă simțiți ca într-un montagne russe, este, de asemenea, o afecțiune comună, afectând aproape 40% dintre persoanele de peste 40 de ani cel puțin o dată în viața.
Hormonii, alături de alte cauze de natură internă, pot determina pierderea părului. În timp ce subțierea firului de păr și apariția fenomenului de chelire poate fi mai jenantă pentru femei decât pentru bărbați, aceste afecțiuni sunt tratabile. Iată ce trebuie să știti despre căderea părului. Când vă gândiți la chelie și la căderea părului, probabil aveți ca punct de reper bărbații de vârstă mijlocie, cu o piele a scalpului straluctioare.
Utilizarea de protecție solară este unul dintre cele mai sănătoase lucruri pe care le puteți face pentru pielea dumneavoastră. O bună cremă solară, cu o puternică protecție UVA și UVB, vă poate feri de arsuri și minimizează dezvoltarea ridurilor și altor semne de îmbătrânire ale pielii. Este recomandată alegerea unui produs de protecție solară, cu un SPF crescut și rezistent la apă. Totodată, pentrul uzul cotidian, este indicată folosirea unui produs de protecție solară minerală cu zinc.
Pagina 1 din 22
Top