Polenul de pin

Polenul de pin poate rămâne veșnic verde și nu îmbătrâneste niciodată. Este considerat drept medicamentul magic, datorita rezultatelor lui excepționale. Polenul de pin „Health garden” conține o serie bogată de ingrediente nutritive, ce permit corpului uman să absoarbe substanțele active în totalitate.

Caracteristici:

Natural

Culegerea polenului de pin se face manual, ceea ce garantează calitatea produsului și lipsa urmelor de pesticide și hormoni de animale. Datorita acestui fapt, polenul de pin este un aliment pur natural.

Hrănitor

În cadrul cercetărilor efectuate de centrul european de cercetare a metabolismului de microelemente, s-a dovedit că polenul de pin conține toate ingredientele necesare unui organism sanatos, incluzându-se proteine, aminoacizi, vitamine, enzime și coenzime, acizi nucleici, monozaharide, polizaharide, acizi grași nesaturați și flavonoide. Polenul de pin conține cei opt aminoacizi importanti și anume: Treonină (THR), Valina (VAL), Metionina (MET), izoleucina (ILE), Leucina (LEU), Fenilalanină (PHE), lizină (LYS), Triptofan (TRP). Datorita acestui fapt, polenul de pin a fost recunoscut în Europa ca „aliment complet”, în Japonia ca „sursă de sănătate și frumusețe” și in China ca un „magazin natural miniatural de substanțe nutritive”.

Bioactiv complet

Fiecare particulă a polenului de pin este o unitate bioactivă, alaturi de toate substanțele alimentare. Datorita metodei de înalta tehnologie ce a fost folosită pentru distrugerea rapidă a sporodermului, ingredientele bioactive ale polenului de pin pot fi asimilate într-o măsură maximală de catre corpul uman.

follol.com

Functiile polenului de pin pentru mentinerea sanatatii:

Echilibrul intern este cheia sănătății. Polenul de pin conține aproximativ toate substanțele nutritive în cea mai bună combinație și este declarat de către specialiști ca fiind „tezaurul sănătății umane dăruit de Dumnezeu”. Consumul îndelungat de polen de pin ajută la întreținerea echilibrului alimentar, acid și alcalin al corpului. S-a dovedit, prin experimente, că polenul de pin este un stimulant imun foarte bun, reglează funcționarea sistemului digestiv si controlează greutatea. Totodata, este un bun remediu impotriva anemiei.

 

Top