Centru Medical Lotus Med

Informatii locatie:

021 9989
Chirurgie generala, Obstetrica-ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie si traumatologie, Otorinolaringologie, Urologie
Alergologie si imunologie clinica, Cardiologie, Dermatovenerologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Neurologie pediatrica, Oncologie medicala, Pediatrie, Psihiatrie, Recuperare, medicina fizica si balneologie, Reumatologie
DA
Bucuresti
Str. Dornei nr 79-81, Sector 1, Bucuresti
Image Two

Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Medicina de familie, Neurologie, Neurologie pediatrica, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala.

LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta.

Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize.

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)


Features

Adresa: Bucureşti

Contacteaza Centru Medical Lotus Med

Top