Alpha Medica

Informatii locatie:

+40 754 633 422
Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, Ortopedie si traumatologie
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie
NU
Voinesti
Voinești, DN72A, 159 Dâmbovița, România
Image Two

Alpha Medica este o clinică medicală ce activează în domeniul Medicinei Regenerative, specializată terapii celulare, tratamente de oxigenare hiperbară și intravenoasă, terapii fotodinamice cu laseri de joasă frecvență, estetică facială non-invazivă și minim-invazivă, wellbeing.

Cu ajutorul medicinei regenerative și a noilor tehnologii, țesuturile afectate de vârstă, boală, precum și cele traumatizate pot fi stimulate să se vindece, tratând cauza și nu efectul numeroaselor patologii. Abordarea clinicii Alpha Medica este una pluridisciplinară, integrativă, încercând astfel să aducem un nou standard în medicină, accesibil și pacienților români.

Echipa noastră este formată din medici specialiști în ramuri precum: ortopedie-traumatologie, chirurgie plastică și reconstructivă, endocrinologie și diabetologie, medicină hiperbară. Parteneriatele cu clinici de renume din numeroase țări europene, dar și din India și strânsa legătura cu oameni de știință care activează în domeniul medicinei celulare fac din Alpha Medica un centru medical important în zona est-europeană, care promite abordări terapeutice în patologii care, până astăzi, erau inaccesibile: boli neurologice, cardiovasculare, pulmonare, infertilitate.

Inovăm pentru sănătate și aducem mai aproape de tine și de familia ta tratamentele viitorului!

 

Galerie foto


Features

Adresa: Dâmboviţa

Contacteaza Alpha Medica

Top