SC POLICLINICA LASER SYSTEM SRL

Informatii locatie:

Medicina de laborator
0257/252571
DA
Arad
Image Two

Înfiinţat în anul 2000, cu capital integral privat, Centrul Medical Laser System a fost conceput special pentru a oferi pacienţilor confort şi siguranţă în actul medical.

Pe lângă sediul modern, dotările medicale de ultimă generaţie, cu aparatura de top de la General Electric, Siemens, Philips, Storz, sistemul informatizat de înregistrare şi programare a pacienţilor, echipa de medici specialişti formata din cadre universitare, medici primari, medici specialisti, doctori in stiinte medicale si personalul medical auxiliar se concentrează pe atenţia acordată pacientului.

Medicii noştri nu numai că diagnostichează sau tratează bolnavii dar, acordă şi consilierea necesară pentru rezolvarea problemelor pe care aceştia le prezintă. Aceasta este posibil datorită complexităţii specialităţilor medicale oferite, medicii noştri nefiind în concurenţă ci într-o strânsă colaborare interdisciplinară. Centrul Medical Laser System este structurat in trei compartimente: - Partea de servicii medicale in regim de ambulator cu o paleta mare de specialitati medicale, si posibilitatea efectuarii de investigatii paraclinice cu aparatura performanta (ecografii 3D, 4D, Doppler, EKG, EEG, spirometrie computerizata, audiometrie, monitorizarea TA si cardiaca prin Holter TA si holter EKG ) - Laboratorul de analize certificat ISO - Spitalul care cuprinde: - Sectiile de chirurgie (ginecologie, oftalmologie, chirurgie generala, chirurgie estetica); - Saloanele pentru internari de zi sau in regim continuu pentru pacientii care necesita investigatii mai complexe in specialitatile Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Interne, Hematologie, Cardiologie. Centrul Medical Laser System este in relatie contractuala cu CAS Arad. Evolutia Centrului Medical Laser System arata satisfactia clientilor nostri pentru cele mai rapide, exacte si operative solutionari ale problemelor lor de sanatate.

In 2010 am deschis un Centru de ingrijire si asistenta medicala a varstnicilor si ingrijire paleativa, in comuna Vladimirescu, langa Arad. In cadrul centrului vom asigura ingrijire si tratament, prin asistenta medicala continua, varstnicilor, persoanelor cu sechele post AVC (pareze), persoanelor cu afectiuni reumatismale degenerative si acelor persoane care sufera de afectiuni care genereaza si intretin deficitul motor.


Features

Adresa: Arad

Contacteaza SC POLICLINICA LASER SYSTEM SRL

Top