SC ROMGER DIAGNOSTICA SRL

Informatii locatie:

Medicina de laborator
0258733699
Cardiologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Neurologie
DA
Sebes
Image Two

Romger Diagnostica functioneaza din 1992 sub numele de cabinet medical crestin, oferind servicii de : laborator , ecografie, endoscopie digestiva consultatii medicale de specialitate.

In 1994 am inceput constructia unei clinici medicale, care se bucura de o buna apreciere din partea pacientilor din tara si strainatate.

Romger Diagnostica este o clinica de excelenta.

Preocuparea permanenta a fost imbunatatirea calitatii actului medical, prin perfectionare continua si dotarea cu aparatura de inalta performanta, in vederea punerii unui diagnostic corect si rapid .

Colaboram cu medici specialisti din zona si clinici universitare ,din mediul public si privat in functie de patologie si dorinta pacietului .

Laboratorul este dotat cu aparatura moderna (biochimie si imunologie de la firma Roche, Elvetia) si reactivi elvetieni Roche, apreciati ca fiind cei mai buni .

Centrul de ecografie este dotat cu aparatura de inalta rezolutie fiind singurul centru din judet care efectueaza ELASTOGRAFIE. Dispunem de echipamente ecografice Siemens, Samsung, Philips.

Avem o experienta bogata in ecografia generala si speciala.

Centrul de endoscopie digestiva este primul din Transilvania care efectueaza investigatii (polipectomii la nevoie) cu analgo-sedare, la toti pacientii, cu prezenta permanenta a medicului anestezist, eliminand astfel teama pacientului, aducand endoscopia digestiva efectuata in Romania la standarde internationale.

Succesul nostru il datoram dumneavoastra, pacientilor, care in cei 24 de ani ati avut incredere in noi si aparatura de inalta performanta de care dispunem si colaboratorilor deosebiti .

Va multumesc. Dr. Med. Lidia Horvath - Fondator


Features

Adresa: Alba

Contacteaza SC ROMGER DIAGNOSTICA SRL

Top