SPITAL JUDETEAN DE URGENTA SIBIU

Informatii locatie:

Anatomie patologica, Medicina de laborator, Medicina legala, Medicina nucleara
0269.215.050
Chirurgie generala, Chirurgie orala si maxilo-faciala, Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, Chirurgie toracica, Chirurgie vasculara, Obstetrica-ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie si traumatologie, Otorinolaringologie, Urologie
Alergologie si imunologie clinica, Anestezie si terapie intensiva, Boli infectioase, Cardiologie, Dermatovenerologie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Farmacologie clinica, Gastroenterologie, Hematologie, Medicina de urgenta, Medicina interna, Medicina muncii, Medicina sportiva, Nefrologie, Neonatologie, Oncologie medicala, Pneumologie, Psihiatrie, Radioterapie, Recuperare, medicina fizica si balneologie, Reumatologie
DA
Sibiu
Image Two

În cadrul celei mai mari unităţi spitaliceşti a judeţului funcţionează secţii acoperind întreaga gamă de specialităţi medicale, un Ambulatoriu de Specialitate integrat, recent modernizat şi utilat, Unitatea de Primiri Urgenţe, mai multe laboratoare şi două farmacii cu circuit închis. Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu (U.P.U.) este singura unitate de profil din judeţ care poate acoperi întreaga listă de afecţiuni şi le poate trata cu maximă eficacitate. În vederea realizării misiunii şi atingerii obiectivelor instituţiei, SCJU Sibiu acordă permanent o atenţie deosebită resurselor umane, care reprezintă principalul pilon de susţinere a activităţii derulate şi au un rol decisiv în acest sens.

Medicii şi personalul sanitar de îngrijire se remarcă prin ţinuta profesională şi morală deosebită, reflectată de rezultatele obţinute. De aceea, acoperirea cu personal de specialitate a posturilor vacante şi perfecţionarea personalului existent reprezintă unul din punctele cheie ale activităţii instituţiei. Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu este totodată bază de învăţământ pentru Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi numeroşi absolvenţi ai acesteia au avut oportunitatea de a-şi începe cariera în cadrul instituţiei noastre, de aici pornind practic viitorul medicinii sibiene.

În ultimii ani, SCJU Sibiu a traversat un amplu şi complex proces de modernizare a mai multor secţii clinice, a Ambulatoriului şi a Unităţii de primiri Urgenţe, fapt care a dus la înregistrarea unui salt calitativ semnificativ, atât pentru personalul medical dar mai ales pentru pacienţi, prin prisma condiţiilor superioare de cazare şi tratament. Mai mult, în urma modernizării şi dotării cu aparatură, instituţia noastră spitalicească este un mediu de lucru deosebit de atractiv pentru profesioniştii din domeniu, de la medicii primari şi specialişti, până la rezidenţi, personalul mediu sanitar şi echipa administrativă. Valorile principale care constituie fundamentul îndeplinirii obligaţiilor profesionale ale angajaţii instituţiei sunt competenţa, integritatea, obiectivitatea, inovaţia şi flexibilitatea. De aceea, angajaţii sunt cei care conferă valoare şi succes instituţiei şi beneficiază, la rândul lor, de statutul şi importanţa acesteia, relaţia fiind una reciproc avantajoasă, eforturile manageriale concentrându-se în direcţia sprijinirii profesioniştilor care activează în cadrul unităţii noastre şi creării celor mai bune condiţii de lucru, bineînţeles cu efecte favorabile asupra beneficiarilor direcţi: cetăţenii judeţului Sibiu.


Features

Adresa: Sibiu

Contacteaza SPITAL JUDETEAN DE URGENTA SIBIU

Top