Cel mai mare spital privat din Austria a deschis reprezentanta in Romania

Wiener Privatklinik (WPK) din Viena, cel mai mare spital privat din Austria si unul dintre putinele spitale private din Europa care asigura cel mai nou tratament impotriva cancerului – imunoterapia, a lansat in aceasta luna reprezentanta oficiala in Romania, in sectorul 1 al Capitalei. Prin intermediul sau, pacientii si partenerii medicali romani care doresc sa acceseze servicii medicale in cadrul Wiener Privatklinik, pot obtine toate informatiile necesare direct de la reprezentantii centrului medical.

Conducerea spitalul a hotarat deschiderea reprezentantei in contextul in care pacientii romani reprezinta aproximativ 20% din totalul pacientilor straini, iar in prima jumatate a acestui an numarul lor a crescut cu 40% fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un numar de 300 de pacienti. Principalele afectiuni pentru care romanii aleg serviciile medicale oferite de WPK sunt afectiuni din domeniul ortopediei si traumatologiei, urmate de afectiunile oncologice si cele cardiovasculare.

Centrul de Excelenta in Oncologie WPK reuneste unii dintre cei mai buni specialisti din Viena si este unul printre putinele centre din Europa care ofera pacientilor tratamente personalizate impotriva cancerului, pe baza analizei genetice a tumorii canceroase. Strategia de tratament personalizat este elaborata de o comisie interdisciplinara de experti in Oncologie, Genetica si Biologie Moleculara - Tumor Board a spitalului si contine, pe langa tratamente oncologice clasice (chimioterapia, radioterapia sau interventia chirurgicala), doua dintre cele mai moderne terapii folosite la nivel mondial in tratarea cancerului: terapia personalizata tintita si imuno-terapia. In functie de evolutia bolii, dupa un anumit numar de administrari, pacientul poate continua tratamentul in tara sa, pe baza colaborarilor internationale stabilite de catre specialistii WPK cu colegii lor din alte tari europene.

Prin parteneriatele stabilite cu diverse companii aeriene si cu unitati de cazare din Viena, spitalul WPK ofera pacientilor romani posibilitatea de a modifica datele de plecare-sosire ale zborului fara costuri suplimentare si discounturi de pana la 60% la cazare de 3, 4 si 5 stele, comparativ cu preturile practicate in Viena.

Top