Frumusetea si ingrijirea pielii

Polenul de pin din specia ‘’Pinus Massoniana’’ conține substanțe nutritive necesare frumusetii, cum ar fi proteinele și aminoacizii, fierul (fără existenta sa este posibila apariția anemiei), vitaminele A, C și E, carotina si fosfolipide. Totodata, in strucutra sa se regasesc și alte componente, precum acizii nucleici, fără de care nu poate exista o îngrijire adevărată a pielii și menținerea aspectului tânăr.

Prin analize medicale s-a dovedit că esența frumuseții constă în menținerea unui echilibru în organismul uman. Folosirea în mâncare a unor alimente bogate in vitamina C încetinește si chiar blochează sinteza melaninei. Totodata, includerea unor alimente bogate in vitamina A este o alternativa pentru vindecarea acneei purulente. Deficitul de vitamina B1 și B2 poate duce la niște fenomene precum umflături, apariția veziculelor, mâncărime pe față si fisuri în colțurile buzelor. În cazul de deficit de proteine și lipide pielea devine aspră și de culoare gri. Vitamina E are funcția de a dilata vasele sanguine periferice. Îmbinarea vitaminelor A și E îmbunătățește circulația sanguină, asigură învelișurilor dermatice substanțe nutritive și oxigen, crealizand astfel efectul frumuseții.

follol.com

Deficitul unor substanțe nutritive are un efect negativ asupra feții. Frumusețea este obținută mai ales prin respectarea dietei și prin realizarea unui echilibru al substanțelor nutritive. Polenul de pin, bogat in substanțe nutritive, este capabil să regleze organismul din interior și din exterior, creând miracolul frumuseții. Tehnologia de prelucrare a polenului pentru scopuri cosmetice este patentată în mai multe țări. În anul 1950 un patent de cosmetică cu polen a fost înregistrat în Franța, iar în anul 1970 în Japonia au fost înregistrate trei patente. Polenul de pin este cunoscut ca o sursă de frumusețe, hrana zeilor si o sursa a tineretii și sănătății.

Top