Oxigenoterapia intravenoasa

Una dintre cele mai performante și sigure metode de administrare a oxigenului pur, în mod sistemic, este acum disponibilă în România. Oxigenoterapia intravenoasă se numără printre cele mai naturale și sigure terapii de medicină regenerativă, disponibilă în lume de peste 50 de ani.

Oxigenul pur, aliat unic al organismului, sporește mecanismele antioxidante și antiinflamatorii ale corpului și acționează împotriva stresului oxidativ, cauza celor mai multe afecțiuni cronice. Terapia cu Oxigen Intravenos are la baza principiul ”hormesis”: oxigenul, în doze mici și administrat sistemic este non-toxic, modulează energia celulară și eliberează moleculele nutritive, responsabile în procesele biologice de regenerare a organismului. Creșterea saturației de oxigen la nivel arterial și stimularea sintezei eozinofilelor sunt, așadar, principiile celui mai puternic mecanism de apărare al corpului.

Oxigenul este un element extrem de valoros pentru natură și corp, cu rol profilactic și de detoxifiere. Pentru tratamentele generale, oxigenul administrat intravenos este un antidepresiv puternic, previne insomniile și apneea de somn, oboseala cronică si crește rezistența la infecții și la alergii. Lipsa lui duce la epuizare și disconfort, afectează sistemul imunitar, iar, în timp, cauzează afecțiuni care necesită atenție sporită și tratamente specifice.

Însă, Medicina Regenerativă propune o nouă abordare terapeutică: tratarea cauzei și nu a efectului afecțiunilor care ne pun viața în pericol. Astfel, Terapia cu Oxigen Intravenos devine tot mai solicitată și documentată în studii de specialitate.

Este dovedit efectul puternic antiviral, antibacterial, antifungic și antialergic, al oxigenului, iar administrarea sistemică are rezultate excelente în afecțiuni cardiovasculare (claudicație intermitentă, ulcere venoase și gangrene, microangiopatii, macroangiopatii), în boli coronariene (prevenirea infarctului miocardic acut), boli inflamatorii cronice și alergice (astm bronșic, bronșite cronice, eczeme, alergii cornice, neurodermatite, psoriasis), în bolile inflamatorii cronice hepatice (hepatite, crioze, pancreatite cornice), în revenirea post-accident vascular, dar și în boli neurologice degenerative (Parkinson, Alzheimer), ca terapie complementară. Efectele antitumorale si antimetastatice ale acestei terapii oferă beneficii considerabile în tratamente de completare împotriva diverselor tipuri de cancere.

În mod categoric, medicina clasică este incontestabilă, marile descoperiri fiind recunoscute și folosite permanent. Însă viitorul surprinde o orientare către cauză, și mai puțin către efect, ceea ce înseamnă că dacă reușim să influențăm acele mecanisme ale corpului care până acum erau de neatins, putem schimba radical calitatea vieții. Este demonstrat prin studii că stresul oxidativ, unul dintre cauzele principale ale celor mai multe boli cronice, inflamatorii, de care nu prea se mai vorbește astăzi, poate fi diminuat prin terapia cu oxigen. Terapia cu oxigen este una fără riscuri, dacă se urmează parametrii corespunzători, minim invazivi, fără efecte adverse și eficiente din punct de vedere al costului, pentru pacient.”, a declarant dr. Iustin Preoteasa, partener Alpha Medica.

Terapia cu Oxigen Intavenos este disponibilă exclusiv la Alpha Medica, centrul de medicină regenerativă și oxigenoterapie, specializată în terapii fotodinamice, estetică și rejuvenare facială.

Autor: Dr. Iustin Preoteasa, co-fondator Alpha Medica

 

ALPHA MEDICA STEM CLINIC

www.alphamedica.ro

http://facebook.com/alphamedicaromania

https://www.instagram.com/alpha.medica/
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+40754.633.422Top