Tratarea infectiilor virale

Infecțiile respiratorii virale afectează cel mai frecvent căile aeriene superioare: nasul, sinusurile, faringele și laringele. De obicei organismul este mai vulnerabil după iarnă, cu imunitatea mai scăzută. Temperaturile joase modifică activitatea sistemului imunitar, într-un mod care slăbeşte mecanismele naturale de apărare ale corpului împotriva lor, ceea ce lasă cale liberă virusurilor pentru a invada căile respiratorii superioare.

Frigul este astfel un factor favorizant al apariţiei guturaiului, racelior, nu cauza lui. Cauza o constituie infecţia cu virusuri. Așa că putem contacta oricând o formă de viroză respiratorie. Răceala și gripa au în general, aceleași simptome (strănut, tuse, febra, durere în gât, tuse ), dar sunt cauzate de virusuri diferite. Gripa poate fi mult mai gravă decât o răceală. Dacă o persoană are o stare bună de sănătate, poate ține sub control manifestările gripei și răcelii. Este recomandat să nu apelăm de la primele semne ale răcelii la produse de sinteză.

Remediile naturale - plantele medicinale, uleiurile esențiale sunt cu adevărat eficiente în aceste situații. Biosept capsule reprezinta o alternativa naturala in combatera unor astfel de afectiuni. Biosept ajuta la eliminarea microorganismelor potential patogene, calmeaza iritatia mucoaselor tractului respirator superior si contribuie la fluidificarea si eliminarea secretiilor. Ingredientele naturale din compozitia Biosept capsule au dovedit numeroase beneficii in combaterea afectiunilor respiratorii, iar aici pot fi enumerate:

  •  Frunzele de maslin: au efect in reducerea organismelor potential patogene si cresterea imunitatii organismului, in mod direct.
  •  Scoarta de salcie alba: inglobeaza in constitutia sa o substanta ce se transforma in acid salicilic, care nu irita tubul digestiv.
  •  Lichenul de piatra: are o eficacitate dovedita stiintifica in calmarea iritatiei membranelor tractului respirator contribuind si la reducerea organismelor potential patogene.
  •  Mugurii de plop: prezinta numeroase proprietati in reducerea microorganismelor potential patogene si confera proprietati sudorifice, de reducere a temperaturii corpului.
  •  Cuisoarele contin in structura lor ulei esential cu rol in diminuarea microrganismelor daunatoare din interiorul sistemului respirator.

Folosirea remediului de catre 138 de pacienți - care l-au administrat încă de la primele semne - a dovedit dispariția simptomelor de viroză respiratorie în cazul a peste 90% dintre aceștia. Vorbim de febră moderată, secretiii nazale ori nas înfundat, dureri de cap, dureri la înghițire ori răgușeală, tuse seacă.

Biosept capsule poate fi administrat ca remediu al virozelor respiratorii pentru intreaga familie, copiilor de peste 6 ani, persoanelor active si celor varstnice. Pentru copii: se administreza 2-3 capsule pe zi, la 1 ora dupa masa, in functie de intensitatea simptomelor, timp de 5-7 zile. Pentru copiii care nu agreaza inghitirea capsulei, se poate goli continutul acesteia intr-o lingurita de miere, se omogenizeaza si se administreaza ca atare. Fiind doar pulberi naturale din plante, acest tip de administrare este sigur si eficient.

Biosept este un produs 100% natural, fabricat de Fares la Orastie. Utilizarea lui nu conduce doar la gestionarea virozelor respiratorii ci si contribuie la sustinerea unui produs natural si autohton. Capsulele Biosept pot fi comandate din magazinul online Fares.

Remediul este 100% natural, asigurand o biodisponibilitate optimă. Pentru persoanele ce intampina dificultati in inghitirea capsulelor, exista si Biosept sirop. Ariile sale de actiune sunt sistemul respirator si gatul iritat. Administrarea capsulelor Biosept de la primele semne de viroză ameliorează simptomatologia și pacientul își poate continua activitatea zilnică, in mod neîntrerupt. Se incepe cu o doza de atac , de 3 ori pe zi cate 2 capsule pe zi la 1 ora dupa masa, apoi se continua cu cate 1 capsula de 3 ori pe zi. Respectând modul de administrare in 3 zile se amelioreaza simptomatologia, și in 5-7 zile se remite complet tabloul clinic de viroză. In cazurile severe, monitorizate, după maxim 10 zile, s-a constatat remiterea completă a simptomatologiei.

Top