Alimentatia creierului si imbunatatirea abilitatilor mentale

Cercetările contemporane vin cu studii din ce in ce mai exacte legate de creierul uman. Acesta are o greutate de 1400g, fiind alcătuit din 14 miliarde de celule. După vârstă de 20 de ani, în fiecare zi mor aproximativ 100.000 de celule. Cu apropierea vârstei de 60 de ani, cantitatea celulelor creierului scade cu o zecime în comparație cu vârsta de 20 de ani. Memoria și gândirea oamenilor vârstnici par să se înrăutățească, ceea ce arată o anumită slăbire și îmbătrânire a creierului.

Practicile clinice arată faptul că polenul de pin din specia “Pinus Massoniana” este capabil nu doar in a stimula creierul și de a întări intelectul, dar în același timp de a vindeca memoria slăbită și debilitatea mintală. Oamenii de știință au descoperit că înrăutățirea și slăbirea memoriei și scăderea nivelului intelectual au o legătura directă cu alimentatia precara. Funcția polenului cu privire la alimentația creierului constă în faptul că polenul include în conținutul său peste de 200 de componente alimentare.

follol.com

Precum o esență de plante, polenul include o mulțime de componente, echilibrate între ele, și este recunoscut ca fiind „produsul natural cel mai bun” de către specialiștii din domeniul alimentelor.

Top